Wij hebben hele leuke groepslessen voor kinderen, jeugd en volwassenen op alle niveaus!

De lesgroepen zijn met maximaal 8 deelnemers zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Een groepsles duurt 60 minuten en we vragen om 30 minuten van tevoren aanwezig te zijn zodat je zelf je pony/ paard van de wei kunt halen om te poetsen en op te zadelen.

Jouw instructrice controleert bij het opstappen altijd even of je paard goed is opgezadeld. Het rijden met een veiligheidscap is bij ons verplicht. Ben je deze vergeten of heb je er geen kun je er een bij ons lenen.  Wij hebben gevarieerde lessen met afwisselend dressuurlessen, springen en een buitenrit maken. Tijdens de lessen besteden we veel aandacht aan een goede balans en een correcte houding & zit.

  • Wij hebben het veiligheidscertificaat van Stichting Veilige Paardensport.

Rij-faciliteiten

Onze lessen worden zowel binnen als buiten gegeven. Wij beschikken over een 20 x 60 binnenbak en een 20 x 50 (verlichte) buitenbak. Tegenover onze locatie ligt een prachtig natuurgebied waar we graag een buitenrit maken met de groep! Alle lessen worden gegeven door een van onze gediplomeerde instructeurs. Wanneer je bij ons komt rijden werken we met een tweemaanden lesabonnement, ook ontvang je van ons een lesovereenkomst.

Een paar keer per jaar organiseren we voor alle manege ruiters leuke activiteiten zoals een dressuurwedstrijd en ponykamp!

Voor het welzijn van onze paarden is het maximale ruiter gewicht 90 kg.

Kosten van de groepslessen

De duur van de les is 60 minuten en iedereen wordt minimaal 30 minuten voor de les verwacht om het paard zelf uit de wei te halen, poetsen en op te zadelen.

Tweemaandelijks abonnement

€120,- per 2 maanden

60 minuten per week

Beginnerspakket voor een snelle start

Heb je nog nooit paardgereden en wil je dit graag leren dan kun je bij ons beginnen met privélessen, waar je de basisbeginselen leert van het paardrijden. Starten met paardrijlessen kan bij ons vanaf de leeftijd van 6 jaar.

We beginnen met een beginnerspakket privélessen waarbij je 8 lessen van 30 minuten kunt volgen. Deze lessen worden 1 op 1 gegeven en zijn bedoeld om de grondbeginselen van het paardrijden onder de knie te krijgen. Ook leer je hoe je een pony moet poetsen en op- en afzadelen.

Na afronding van de lessen ontvang je bij ons een basisdiploma waarmee je kunt doorstromen naar een van de groepslessen.

Maak kennis met een proefles

Heb je al ervaring en wil je bij ons op de manege komen rijden? Dan hebben we de mogelijkheid dat je aansluit bij een van onze groepslessen. Het is mogelijk om vooraf een keer een proefles te volgen om te zien of de groep goed bij je past.

Een proefles kost € 16,50.

Wat maakt het rijden bij ons zo leuk en bijzonder?

  • Unieke natuurlijke huisvesting van onze pony’s en paarden

  • Lieve, rustige en fijne pony’s & paarden

  • Prachtige locatie pal naast natuurgebied Weerter- en Budelerbergen voor de mooiste buitenritten

Neem direct vrijblijvend contact op

Voor meer informatie of om te reserveren kun je contact opnemen met Tel: +31 (0)6-30257403 of Whatsapp: +31 (0)6-30257403.

Of gebruik het formulier op deze pagina, omschrijf duidelijk jouw wensen en wij nemen z.s.m. contact met je op.