Huifkartocht met trekpaard bij Stal van Horne Hoeve in Weert!

Wil je een leuke en originele activiteit organiseren voor een (kinder)feestje of familie uitje? Boek bij ons een huifkartocht!

Onze huifkar heeft 16 zitplaatsen en is helaas niet geschikt voor een rolstoel. Het is wel mogelijk om de rolstoel veilig bij ons te laten staan.

U kunt na de huifkartocht lekker koffiedrinken of lunchen in het naastgelegen eetcafé Van Horne Hoeve! Wil je alvast een kijkje kunnen nemen in de menukaart, dat kan via www.vanhornehoeve.nl.

  • Onze huifkar heeft 16 zitplaatsen voor groot en klein. De allerkleinste mogen ook op schoot plaatsnemen.

Huifkartocht met trekpaard

Ons prachtig Belgisch trekpaard Laura is altijd in voor een gezellige tocht! Laura is een groot en sterk paard en weegt wel 1000 kg! Met veel enthousiasme loopt ze een mooie rit van 1 uur door het bosrijke gebied rondom onze locatie. Wij liggen naast natuurgebied Kempenbroek – Weerter- en Budelerbergen! Laura wordt begeleidt door onze professionele menner. Ook kinderen mogen zelf Laura sturen onderweg en ontvangen na de rit een echt mendiploma!

De kosten voor het boeken van een huifkar zijn.

De tocht is inclusief begeleiding. Kleinere groepen kunnen worden samengevoegd voor een rit door de natuur.

Tocht van 1 uur

€100,-

maximaal 16 personen

Menwagen tochten, tot 5 personen

Wij bieden ook hele leuke menwagentochten aan! De menwagen biedt plaats aan 5 personen. Met de menwagen kunnen we je nog beter de natuur laten zien en kunnen we verder de bossen in. 

Neem direct vrijblijvend contact op

Voor meer informatie of om te reserveren kun je contact opnemen met Tel: +31 (0)6-30257403 of Whatsapp: +31 (0)6-30257403.

Of gebruik het formulier op deze pagina, omschrijf duidelijk jouw wensen en wij nemen z.s.m. contact met je op.