Op vakantie met je paard in Weert (Limburg).

De leukste manege van Weert en omstreken!

Wil je gezellig op vakantie met je trouwe viervoeter? Dat kan bij ons!

Onze mooie stal biedt voor ieder wat wils en is qua locatie uniek in Nederland. Tegenover onze locatie ligt natuurgebied Weerter- en Budelerbergen (grensgebied Kempenbroek) met een grote diversiteit aan natuurschoon, zoals bosgebied, heidegebied en zandverstuivingen. Perfect voor uren buitenrij plezier of men plezier! Ook liggen wij pal tegenover vakantiepark Roompot Weerterbergen, je kunt daar jouw overnachting boeken en jouw paard kan bij ons overnachten!

  • Qua gebied om buiten te rijden vind je nergens fijner dan bij ons. Je hoeft de weg maar over te steken en rijdt zo het natuurgebied in! Voor de mooiste buitenritten ben je bij ons aan het juiste adres!

Een paardenvakantie om nooit te vergeten

Heb je altijd al je vakantie willen combineren met je grootste hobby? In samenwerking met Vakantiepark Weerterbergen maken wij voor jou een onvergetelijke paardenvakantie mogelijk. Of je nou een ervaren ruiter bent of niet, iedereen is welkom. Met het nabij gelegen natuurgebied Weerter- en Budelerbergen, is Weerterbergen dé perfecte plek voor een paardenvakantie.

Plan jouw verblijf bij Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen is een compleet en veelzijdig familiepark gelegen op een prachtige locatie in het midden van Limburg. Het park wordt omgeven door een rijke natuur. Ook voor de gezinsleden die geen paardrijden een mooie vakantie locatie.

De faciliteiten bij Stal van Horne Hoeve

De verzorging van je paard nemen wij volledig uit handen. Je kunt ervoor kiezen dat je paard 24/7 op de weide verblijft of dat hij in de avond op stal gaat.

Wat bieden we jou als je paard bij ons verblijft:

  • Natuurgebied voor de deur

  • 20 x 60 rijhal met uitstekende Geopad bodem

  • 20 x 50 verlichte buitenbak

  • Weidegang van s’ochtends 08:00 uur tot 19:00 – 24/7 buiten is ook mogelijk

  • Vers leidingwater op de weide

  • Wasplaats met warm water

Onze tarieven voor Vakantiestalling bij Stal van Horne Hoeve

U kunt ook tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan een van onze buitenritten of een privébuitenrit boeken met onze instructrice om het bos te leren kennen!

Per dag

€ 25,- per paard

Weekend

€75,- per paard

(vrijdag t/m maandag)

Midweek

€100,- per paard

(maandag t/m vrijdag)

Week

€170,- per paard

(maandag t/m zondag)

Activiteiten tijdens jouw vakantie.

U kunt ook tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan een van onze buitenritten of een privébuitenrit boeken met onze instructrice om het bos te leren kennen!

Buitenritten

Wil je een prachtige buitenrit maken door een van de mooiste natuur gebieden van Nederland, dat kan bij ons! Voor elk niveau ruiter.

Privélessen

Is paardrijden altijd al je grote droom geweest of wil je graag een avontuurlijke vakantie beleven? Bij ons leer je écht paardrijden.

Paardrijlessen

Wij geven paardrijlessen op alle niveau’s – als je wilt beginnen met paardrijden en voor de gevorderde ruiter. Onze lessen zijn heel afwisselend!