Van Buitenritten tot Kinderfeestje

Je vindt het bij Stal van Horne Hoeve

Je kunt bij ons terecht voor diverse binnen- en buitenactiviteiten.

Bij Stal Van Horne Hoeve kun je terecht voor allerlei leuke activiteiten, zoals: een jaarlijks Ponykamp of op vakantie met je eigen paard.

  • Leuke clinics als je bij ons staat gestald met je eigen paard
  • Leuke onderlinge wedstrijden voor alle ruiters van de manege

Interesse of wil je een keer komen kijken? Loop gerust binnen, stuur een Whatsappje naar 06 30257403, of stuur een email naar info@stalvanhornehoeve.nl

  • Ook bieden wij dagbesteding aan of kun je bij ons vrijwilligerswerk doen tussen de paarden om even helemaal tot rust te komen!

Huifkartochten bij Stal van Horne Hoeve

Wil je een leuke en originele activiteit organiseren voor een (kinder)feestje of familie uitje? Boek bij ons een huifkartocht!

Onze huifkar heeft 16 zitplaatsen.

Je kunt na de huifkartocht lekker koffiedrinken of lunchen in het naastgelegen eetcafé Van Horne Hoeve! Wil je alvast een kijkje kunnen nemen in de menukaart, dat kan via www.vanhornehoeve.nl.

Activiteiten voor jong en oud(er) bij Stal van Horne Hoeve.

Kinderfeestjes, voor 6 tot 16 kinderen

Het allerleukste Paardenkinderfeestje vier je bij ons! Met allerlei activiteiten, heel veel paarden, en een ontspannen omgeving maken wij jouw verjaardag echt bijzonder.

Menwagen Tochten tot 5 personen

Met de menwagen kunnen we je nog beter de natuur laten zien en kunnen we verder de bossen in. Zo zie je de omgeving op een andere manier, en kun je heerlijk ontspannen.

Buitenritten door een fantastische bosrijke omgeving.

Stal van Horne Hoeve is gelegen aan het wonderschone Natuurgebied Weerter- en Budelerbergen! Niets mooier dan deze te paard te ontdekken!

Wil je een prachtige buitenrit maken door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, dan kan dat bij ons! Onze professionele begeleiding zorgt ervoor dat u de mooiste plekjes te paard bezoekt. Wij bieden ritten aan voor de ervaren & onervaren ruiters! We bieden ook de mogelijkheid voor een privérit, geheel aangepast op jouw rij niveau.

Activiteiten voor jong en oud(er) bij Stal van Horne Hoeve.

Privélessen

Is paardrijden altijd al je grote droom geweest of wil je graag een avontuurlijke vakantie beleven, dat kan bij ons! Onze ervaren en gediplomeerde instructeurs leren je paardrijden.

Pony Kamp

Wat is er nu leuker dan in je vakantie op ponykamp gaan? Bekijk ons programma van toffe activiteiten voor de zomer. Je kunt zowel met eigen pony of met een van onze pony’s deelnemen.

Dagbesteding

Vind bij ons een passende dagbesteding. Wij bieden sociale activering, arbeidsritme en vooral een plek om bij te tanken en voorzichtig te werken aan een mooie toekomst.

Neem direct vrijblijvend contact op

Voor meer informatie of om te reserveren kun je contact opnemen met Tel: +31 (0)6-30257403 of Whatsapp: +31 (0)6-30257403.

Of gebruik het formulier op deze pagina, omschrijf duidelijk jouw wensen en wij nemen z.s.m. contact met je op.