Paardrijlessen voor elk niveau

Van beginnend tot professioneel ruiter

Paardrijden bij Stal Van Horne Hoeve in Weert!

Is paardrijden altijd al je grote droom geweest, wil je jouw oude passie weer oppakken of wil je graag een avontuurlijke vakantie beleven? Dan kan dat bij ons!

Wij bieden gevarieerde lessen aan op elk niveau en voor elke leeftijd. Je kunt bij ons terecht voor privéles, groepsles en voor de allerkleinste ruitertjes hebben we ponyrijden!

Ook bieden wij de allermooiste buitenritten in Weert en omstreken!

Het welzijn van onze paarden staat voorop.

Alle paardenactiviteiten worden begeleid door gediplomeerde en professionele instructeurs.

Paardrijden met plezier en het paardenwelzijn staan bij ons hoog in het vaandel! Onze pony’s en paarden krijgen de beste verzorging! Ze staan heerlijk 24/7 op onze mooie Paddock Paradise met onbeperkt hooi en toegang tot de weide vol gras en kruiden wat het meest hun natuurlijke behoefte tegemoet komt.

Je kunt hier alvast kennis maken met onze paarden en pony’s!

Maak een keuze uit een van onderstaande opties voor meer informatie!

Groepslessen

Onze lesgroepen zijn met maximaal 8 deelnemers, zodat er altijd voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Ponyrijden

Een superleuke manier om kennis te maken met het paardrijden! Voor kinderen is het een avontuur om op de rug van een pony te mogen zitten.

Privélessen

Privélessen zijn mogelijk voor alle niveaus, ook als je nog nooit eerder hebt paardgereden, of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren.

Neem direct vrijblijvend contact met ons op