Het allerleukste Paardenkinderfeestje vier je bij ons!

Bij ons kun je op een bijzondere manier jouw verjaardag vieren! Met al je vriendjes en vriendinnetjes een mooie huifkartocht maken, of ponyrijden? Wij hebben twee leuke kinderfeestjes waar je uit kan kiezen. Zo maak je van jouw kinderfeestje een dag om nooit te vergeten.

  • Vier jouw verjaardag met een spannende dag tussen de paarden!

Kinderfeestje ponyrijden

Ben je bijna jarig? Bij ons kun je jouw verjaardag vieren tussen de paarden! Wij hebben een kinderfeestje ponyrijden waarbij je de pony’s gaat knuffelen, poetsen, invlechten, versieren en een parcours rijden!

Het ponyrijden kan ook doorgaan bij regenweer, wij hebben een overdekte rijhal waar de kinderen kunnen rijden. Het feestje duurt 1,5 uur en wordt begeleidt door een van onze ponymeisjes. Na afloop krijgt de jarige job een echt gelukshoefijzer! Het is mogelijk om een kindermenu te eten en te spelen in het naastgelegen eetcafé Van Horne Hoeve.

De kosten voor een Kinderfeestje Ponyrijden

Inclusief een echt gelukshoefijzer voor de jarige job.

Kinderfeestje Ponyrijden

€75,00

Uitbreiden met kindermenu, informeer bij Eetcafé Van Horne Hoeve.

Kinderfeestje huifkartocht

Bij het kinderfeestje met huifkartocht ga je gezellig op pad met ons mooie trekpaard Laura. Laura weegt wel 1000 kg!

De huifkartocht duurt 1 uur en onderweg mag je zelf Laura nog even sturen. Er gaat altijd een ervaren en professionele menner mee. Ook dit feestje kan doorgaan met regen omdat de huifkar overdekt is. Na afloop krijgt de jarige job een echt gelukshoefijzer! Het is mogelijk om een kindermenu te eten en te spelen in het naastgelegen eetcafé Van Horne Hoeve.

De kosten voor een Kinderfeestje Huifkartocht

Inclusief een echt gelukshoefijzer voor de jarige job.

Kinderfeestje Huifkartocht

€100,00

Uitbreiden met kindermenu, informeer bij Eetcafé Van Horne Hoeve.

Neem direct vrijblijvend contact op

Voor meer informatie of om te reserveren kun je contact opnemen met Tel: +31 (0)6-30257403 of Whatsapp: +31 (0)6-30257403.

Of gebruik het formulier op deze pagina, omschrijf duidelijk jouw wensen en wij nemen z.s.m. contact met je op.